Xplore Mission dag

12 juni 2021
10:00 tot 17:00

Zaterdag 12 juni 2021 organiseren wij een live Xplore Mission dag van 10 tot ongeveer 17.00 uur.

12 juni 2021
10:00 tot 17:00
Locatie
Humus
Nieuweweg 1
IJzendoorn
Website

Zaterdag 12 juni 2021 organiseren wij een live Xplore Mission dag van 10 tot ongeveer 17.00 uur.

Het thema van deze dag is: “Met God spring ik over een muur”. 
Wat een bemoediging om te weten dat we niet bij onze hindernissen hoeven blijven staan, maar vooruit mogen kijken naar hoe God ons hier overheen wil helpen.

De Xplore Mission dag is speciaal voor mensen die met het idee rondlopen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om met je mee te denken en bidden en je dicht bij Zijn Woord te houden. Dit is een dag voor inspiratie, toerusting en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

Het programma: De dag zal vooral buiten gehouden. Pas je kleding hier dus op aan. We zullen een tijd van Bijbelse input hebben rondom het thema, actieve verwerkingsvormen die aansluiten op het thema en vervolgens een tijd van verwerking in kleine groepjes. ’s Middags zal een voormalig Xplore Mission deelneemster haar ervaringen delen over haar proces van voorbereiding naar het zendingsveld. Omdat we lekker buiten zijn willen we ook samen zingen. Als je een Opwekkingsbundel hebt, is het fijn als je deze meeneemt.

Lunch: Hier zorgen wij voor.

Covid maatregelen: Wij houden ons aan de dan geldende Covid maatregelen.

Locatie: Humus, Nieuweweg 1, 4053 JA IJzendoorn 

Vervoer: Aangezien IJzendoorn buitenaf ligt, willen we in de week voor de Xplore Mission dag de deelnemers een lijst sturen met informatie over de deelnemers (met jullie toestemming), zodat jullie met elkaar mee kunnen rijden.  Zie het aanmeldingsformulier. Voor openbaar vervoer is het NS-station in Kesteren het dichtste bij.

Bijdrage voor de dag: Deze XM-dag kost geld. De richtlijn is € 7,50 per persoon, naar draagkracht. Dit kun je ter plekke in een daarvoor bestemde box doen.

Aanmelding: graag voor vrijdag 4 juni via deze link

Note: vanwege de groepsactiviteiten is er slechts ruimte voor 25 personen. Geef je dus snel op! Vol is vol.

Wij zien er enorm naar uit en hopen dat jij erbij kunt zijn en we elkaar ‘live’ kunnen ontmoeten! 

Het Xplore Mission team,
Antje, Jeannet, Eelkje, Wilma, Marianne, Harry, Yvonne


Locatie
Humus
Nieuweweg 1
IJzendoorn