Xplore Mission dag 7 november

7 november 2020
10:00 tot 16:00

Op zaterdag 7 november wordt er weer een Xplore Mission dag georganiseerd! Het thema voor deze dag is: Durf jij nog?!

7 november 2020
10:00 tot 16:00

Op zaterdag 7 november wordt er weer een Xplore Mission dag georganiseerd! Het thema voor deze dag is: Durf jij nog?!

Klik hier om je aan te melden.

Deze dag is speciaal voor mensen die met het idee rondspelen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om te zien wat voor jou de volgende stap zou kunnen zijn. Dit is een dag van inspiratie en toerusting en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

De spreker van deze dag is Reinout van Heijningen. Via OMF is hij met zijn gezin uitgezonden geweest naar Thailand. In deze preek stelt Reinout zich voor en legt hij uit hij in de zending gekomen is. Reinout stelt zich deze dag beschikbaar voor al je vragen en deelt hij iets over de actualiteit waar hij met zijn gezin in zit.

De locatie is dit jaar in Driebergen. Deelname aan het programma is gratis en er wordt voor lunch gezorgd. Download hier de Xplore Mission folder.