Xplore Mission dag zaterdag 7 november

7 november 2020
10:00 tot 13:30

Op zaterdag 7 november wordt er weer een Xplore Mission dag georganiseerd! Het thema voor deze dag is: Durf jij nog?! Vanwege de coronamaatregelen wordt deze dag via Zoom gehouden.

7 november 2020
10:00 tot 13:30

Op zaterdag 7 november wordt er weer een Xplore Mission dag georganiseerd! Het thema voor deze dag is: Durf jij nog?! Vanwege de coronamaatregelen wordt deze dag via Zoom gehouden.

Klik hier om je aan te melden. Aanmelding kan tot en met dinsdag 3 november. 

Deze dag is speciaal voor mensen die met het idee rondspelen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om te zien wat voor jou de volgende stap zou kunnen zijn. Dit is een dag van inspiratie en toerusting en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

De spreker van deze dag is Reinout van Heijningen. Via OMF is hij met zijn gezin uitgezonden geweest naar Thailand. In deze preek stelt Reinout zich voor en legt hij uit hij in de zending gekomen is. Reinout stelt zich deze dag beschikbaar voor al je vragen en deelt hij iets over de actualiteit waar hij met zijn gezin in zit.

Deelname aan het programma is gratis en bij opgave krijg je er van ons een leuk recept bij die je als snack tijdens de pauze kan maken. We houden er in het programma rekening mee dat het online is. Het aangepaste programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 – 10.30 Welkom en Introductie Xplore Mission
  • 10.30 – 11.00  Thema: Durf jij nog?! Met spreker Reijnout van Heijningen
  • 11.00 – 11.30   In groepjes Q&A incl. uitdagingen formuleren
  • 11.30 – 12.15   Pauze met eventuele Aziatische snack
  • 12.15 – 13.15   Tackelen van uitdagingen
  • 13.15 – 13.30  Afronden van de dag.

. Download hier de Xplore Mission folder.