Dive into South Asia

Dankbaarheid voor het goede einde van de duikreis naar Zuid-Azië. Dank voor al jullie gebeden voor Duik In Zuid-Azië. Het programma eindigde gisteren met positieve feedback van de duikers en de ontvangende afdelingen.

De zes duikers uit Frankrijk, Zwitserland, Nieuw Zeeland en Duitsland waren betrokken bij kerkelijke activiteiten, het delen van getuigenissen met MBB-jongeren, het bezoeken van boeddhistische kloosters en moskeeën voor gebedswandelingen, het bezoeken van een lokale school, deelname aan het festival, etc. Ik wil ook de ontvangende takken, Denise Rhodes, die dit programma met onze locale werkers gepland, en Ross, die als gastleider aan deze reis heeft deelgenomen, oprecht bedanken voor hun toewijding, steun en zorg voor onze duikers tijdens deze reis.

Ondanks gezondheidsproblemen zoals diarree, verkoudheid of koorts onderweg, ben ik dankbaar dat geen van hen te maken kreeg met verslechterende omstandigheden, waardoor ze deze reis veilig konden afsluiten. Laten we voor de duikers blijven bidden als ze naar huis terugkeren, zodat ze kunnen onderscheiden welke rol ze kunnen spelen door deze ervaring van samenwerking met God voor de verlorenen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02-04-2024