ARTS Release

Als werkers uit verschillende culturen willen we graag het hart van de mensen raken met onze boodschap, desnoods met woorden. Kunst is de creatieve uiting van de taal van het hart. Gods woord staat vol met muziek, gedichten en verhalen , maar ook drama. Om God te leren kennen hebben we niet genoeg aan theorie, we hebben méér nodig om ons leven met God te kunnen delen met anderen en andere culturen. Kunst verbindt mensen van verschillende culturen.

Arts Release is een collectief van creatieve kunst specialisten die van Jezus houden en van mensen (ook) uit  andere culturen. AR wil Gods liefde uitdrukken door middel van verschillende kunstvormen zoals muziek, podiumkusten en beeldende kunst. Sommigen van ons hebben een professionele kunstopleiding gevolgd en anderen hebben onderweg vaardigheden opgepikt. Sommigen van ons dienen fulltime, anderen parttime. We zijn momenteel gevestigd in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Singapore.

Wat zou het mooi zijn als ook in WEC Nederland kunst en kunstenaars een rol krijgen. En wat zou het mooi zijn als er een Arts Release Nederland komt. We kunnen leren van Arts Release in andere landen bijvoorbeeld UK en Duitsland.

ARTS Release komt naar Nederland!
We zijn blij om te melden dat er in 2021 een ARTS Release team naar Nederland komt! Van 22 tot 24 april  wordt er een conferentie in Rotterdam gehouden. Het doel van deze conferentie is om kunstenaars en creatieve mensen te helpen en te inspireren in missie.  ARTS RELEASE kunstenaars uit het Verenigd Koninkrijk en Duitsland komen ons helpen. 

Ondanks onzekerheid: 'Mag het doorgaan? Kunnen onze sprekers invliegen?' plannen we nog steeds door. Wordt het een online event.. of toch nog offline. We hopen nog steeds op het laatste natuurlijk. 

Ook zijn we blij met de locatie, de Oude Kerk in Rotterdam Charlois. Een prachtige kerk met alle nodige voorzieningen, centraal gelegen in een kunstenaarswijk. We willen tijdens deze conferentie kunstenaars (professionals of amateurs)  helpen hun plek te vinden in Gods missie. Door toerusting, inspiratie, ontmoeting en persoonlijke aandacht.         

Meld je nu aan voor deze inspirerende conferentie! Dat kan via deze link. De kosten bedragen € 60,- per persoon. (Dat is inclusief lunch en diner op vrijdag en zaterdag.) Bij aanmelding vóór 1 maart geldt een korting van € 10,- per persoon.