Overzicht Conferentie

ARTS Release Conferentie 22-25 April 2021 in Rotterdam

Arts & Mission: Het hoofdthema wordt uitgewerkt in 3 sessies vanuit 3 perspectieven:  

God:  Hij is de Kunstenaar. De natuur geeft ons een beeld van zijn scheppende schoonheid.  Hij schiep de mens in zijn beeld. Alleen door meer te ontdekken over deze God kunnen we meer ontdekken over onszelf.  

Jij : Wie ben jij als kunstenaar? Wat is jouw identiteit? Wat is jouw plek in Gods plan in Gods missie? Hoe vind je rust in je roeping? 

Zij : We willen delen met de ander wat in ons leeft. Hoe kunnen we met kunst de ander zegenen? Hoe brengen we onze roeping en passie in de praktijk? 

Arts & Worship: We beginnen de dag door contact te zoeken met God door creatieve aanbidding.

Arts & Community: We blijven niet alleen in onze bubbel.  Op een gepaste manier zoeken we het contact met de wijk, binnen de mogelijkheden die er zijn. 
 

Arts & Workshops: De workshops worden gegeven door 3 Arts-Release kunstenaars die het programma en de workshops verzorgen:

Birte Papenhausen (NL)      Communicating God through Arts/Drama 

Joan Thomson (EN)             Prophetic Arts 

Elizabeth Waugh (EN)          Embodied (Arts in Community) 

Lees hier meer over de workshops

Praktische Informatie

We starten om donderdagavond 22 april om 19.00 uur met inschrijving en koffie, het programma start om 19.30 uur.

Locatie: Oude kerk Charlois, Charloisse Kerksingel 35, 3082 DA Rotterdam. Er zijn een aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij de kerk. 

Aanmelden voor de conferentie kan via deze link. De kosten bedragen € 60,- per persoon. (Dat is inclusief lunch en diner op vrijdag en zaterdag.) Bij aanmelding vóór 1 maart geldt een korting van € 10,- per persoon. 

Als je van ver komt en je wilt graag een slaapplek, dan zijn er nog enkele  gastadressen beschikbaar. Voor gastadressen en adere info mail: daniel.vansaane@wec-nederland.org