Nieuws

TCK Juniordag 2019

Zaterdag 21 september organiseert de TCK werkgroep van MissieNederland de jaarlijkse TCK juniordag voor kinderen in de basisschool leeftijd. Datzelfde weekend komt de oudere jeugd (middelbare scholieren) samen bij de Kroeze Danne. Beide groepen hebben een programma rond het thema: Wings & Roots.

Van grap naar serieuze stap

Deze maand is de 25-jarige Sanne met WEC naar een land in Zuidoost-Azië vertrokken. Wat begon als ‘een grapje’ is uitgemond in een serieuze stap om voor minimaal één jaar naar het buitenland te gaan. Hoe is Sanne tot deze stap gekomen?

Vluchtelingen Italie

Heb jij het verlangen om jou leven te delen met mensen die open staan voor het evangelie? In Italië zijn veel mogelijkheden om uit te reiken naar mensen uit andere landen! Mensen die gevlucht zijn maar ook migranten.

WEC Trek

Via het Trek-programma biedt WEC International een korte missie-ervaring aan. Zowel voor individuen als voor groepen is er via het Trek-programma de mogelijkheid om een andere cultuur te ervaren en Jezus bekend te maken. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates of neem contact op met mobiliser@wec-nederland.org voor meer informatie over onze reizen.

Leven in afhankelijkheid

De wetenschap om volledig afhankelijk te zijn van giften baarde mij zorgen. Hoe moest dit nu? Ik heb een gezin met 2 kinderen. Mijn vrouw werkt parttime, dus om rond te kunnen komen zouden we zeker nog meer inkomsten nodig hebben. Was het niet onverantwoordelijk om de zekerheid die we hadden op te zeggen en…afhankelijk te worden van giften?
1 ... 4 5 6