75 jaar WEC Nederland

Come on and celebrate, dat is het thema voor ons feest dat wij dit jaar samen jullie hopen te vieren.

75 jaar WEC Nederland

 

“Kom zijn poorten binnen met een loflied, hef in zijn voorhoven een lofzang aan,
breng Hem hulde, prijs zijn naam: de HEER is goed, Zijn liefde duurt eeuwig,

Zijn trouw van geslacht op geslacht.”   Psalm 100: 4,5

2023 is voor WEC Nederland een heel bijzonder jaar. Het is precies 75 jaar geleden dat Jack en Diny Perkins zich vestigden in Den Haag met het doel ook de Nederlanders bewust te maken van de nog onbereikte volken in de wereld. Nu, 75 jaar later, mogen we met verwondering terugkijken op wat God al die jaren heeft gedaan. We kunnen getuigen van Gods voorziening en trouw. We hebben veel om te vieren en dankbaar voor te zijn.

Dit willen we graag samen met jullie vieren! 
Op zaterdag 7 oktober in Schiedam van 13:30 -16.30 uur bent u van harte welkom om dit feest samen met ons te vieren. Tijdens deze viering zijn ook gezinnen van harte welkom, want er zal een kinderopvang zijn voor kinderen van 0-3 jaar en een kinderprogramma voor kinderen van 4-12 jaar. 

Op 7 oktober begint het feest om 13.30 uur met koffie en thee. Om 14.30 uur begint er een programma waar Jan-Maarten Goedhart komt spreken. Jan-Maarten is predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Hij was één van de mensen die de Alpha-cursus introduceerde in Nederland en was lange tijd bestuurslid van New Wine, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Hij woonde met zijn vrouw Ineke en hun vier kinderen vijf jaar in Peru, waar hij werkte als docent aan het seminarie en samen met zijn vrouw betrokken was bij kerkplanting en hulpverlening in een sloppenwijk van Lima Hij heeft een groot hart voor zending en missionair kerk-zijn in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

 

 

Aansluitend, vanaf 16.30 uur, is er een receptie met een hapje en een drankje waarvoor je je moet aanmelden. Er is ruimschoots gelegenheid om met WECers door te praten over hun ervaringen op het veld en wat voor mogelijkheden er zijn voor jou mocht je zending overwegen. Voor een vrijblijvend gesprek ben je altijd welkom op ons kantoor in Emmeloord

Je kunt je aanmelden door te klikken op deze link