WEC: Passie voor Missie

WEC staat voor Wereldwijde Evangelisatie voor Christus. WEC Nederland is onderdeel van WEC International, een zendingsorganisatie die het Evangelie van Jezus Christus wil verkondigen op plekken waar dit nog niet of nauwelijks is gebeurd. De primaire focus van WEC is het stichten van christelijke gemeenten op plaatsen waar die nog niet zijn. Inmiddels werken zo'n 1950 mensen afkomstig uit meer dan 79 verschillende landen bij WEC.

Wat is zending?

Wij geloven dat zending zowel lokaal als globaal plaatsvindt; het is de gehele Kerk die het gehele Evangelie brengt aan de gehele wereld. Het zijn momenteel geweldige tijden! God mobiliseert Zijn gemeente als nooit tevoren. Met buitengewone gemeentegroei in Afrika, Aziƫ en Latijns-Amerika ontwikkelen zich ook nieuwe samenwerkingsverbanden. Veel kerken zoeken hierin praktische samenwerking om werkelijk betrokken te worden bij Gods missie. WEC wil dit graag bevorderen en faciliteren.
Lees hier meer over wat WEC voor gemeenten in Nederland kan betekenen.

Jij de zending in?

Misschien heb jij het verlangen om beschikbaar te zijn voor God, maar weet je nog niet waar, hoe en met welke organisatie. Lees dan verder op onze site of onze werkwijze, de training en begeleiding die we kunnen bieden aan jou, je eventuele gezin en je thuisgemeente past bij jouw specifieke situatie. Uiteraard kun je ook gelijk een afspraak maken met iemand van ons kantoor in Nederland; onze medewerkers hebben zelf jarenlange ervaring opgedaan op het zendingsveld en kunnen je allicht verder helpen.

Meer weten? Lees hier verder over:

Laten we samenwerken in wat wel eens de laatste hoofdstukken van Gods verhaal met deze wereld zouden kunnen zijn!