Reaching Rotterdam

Reaching further together

Reaching Rotterdam

Waarom?

  • Elk jaar worden duizenden nieuwe migranten in de regio Rotterdam onze nieuwe buren
  • Sommige van deze culturen zijn niet of nauwelijks bereikt met het evangelie
  • Wij delen Gods liefde en passie voor deze mensen en culturen
  • Geen kerk of missie kan dit werk alleen doen

Visie

Reaching Rotterdam ziet mensen met verschillende achtergronden, juist zij die moeilijk te bereiken zijn, deel gaan uitmaken van bloeiende geloofsgemeenschappen vanuit een vruchtbare samenwerking met kerken en missieorganisaties. 

Missie

Reaching Rotterdam is een platform voor mobilisatie voor werk onder onbereikte groepen in Rotterdam.

Onze missie:

Samen Bidden

Reaching Rotterdam roept op tot een gezamenlijk gebed om geestelijke en culturele grenzen te verbreken. We bidden voor een doorbraak in de harten van onbereikte groepen in Rotterdam.

Samen Werken

Reaching Rotterdam wil haar missie uitvoeren door kerken en andere missieorganisaties te ondersteunen. Reaching Rotterdam mobiliseert werkers en vrijwilligers en zet ze in waar ze nodig zijn. Samen met de kerk in Rotterdam willen we:

  • Uitreiken naar onbereikte groepen.
  • Discipelen maken
  • Geloofscommunities bouwen
Samen Leren

In deze missie zijn we nooit uitgeleerd. In ons netwerk hebben we veel visie, ervaring en tools in verschillende talen die we kunnen inzetten en waarmee we werkers kunnen toerusten. Daarnaast willen we de ruimte geven voor onderzoek, stage en short-term leerplekken in Rotterdam.

Ons DNA

Discipelen

We zijn altijd bereid om te leren, allereerst van Jezus, maar ook van anderen. We willen ons leven en het evangelie delen met mensen uit verschillende culturen.

Bruggenbouwers

We willen een brug slaan tussen God en mensen, verschillende culturen, maar ook tussen kerken en missieorganisaties.

Pioniers

We zijn bereid uit onze comfortzone te stappen om anderen te ontmoeten. We zijn steeds op zoek naar nieuwe creatieve mogelijkheden om mensen en culturen te bereiken met het evangelie. 

Wil jij ook een brug slaan naar verschillende culturen die nog niet van Jezus gehoord hebben? Wil je met ons samenwerken om deze visie te realiseren? Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kijk ook op ReachingRotterdam.nl

WEC Nederland
Reachting Rotterdam
06-19560362
daniel.vansaane@wec-nederland.org